1 år!

Får prøve igjen, prøvde tidligere i dag. Tiden går som et svosj. Det er ikke lenge siden vi kjørte en liten omvei etter en workshop i Oslo på vei.hjem til vest. Hos oppdretter der hun vi skulle ha med oss tok med teppe fra mor ut i gangen, som for å vise at nå var hun klar. Disse ville hun være med. Veien hjem den gangen var trolig den mest koselige jeg noen gang har hatt. Pakket inn i en dyne og et fleeceteppe lå den lille bylten hele veien på fanget mitt. En stolt Oliver og en matfar fikk også sin del.

Jeg tror denne jenta har sjarmert stort sett alle siden vi har fått henne i hus. Jeg føler meg hvertfall heldig. Humør som gjør deg glad, arbeidsglede som smitter, øyne som sier mer enn tusen ord og en væremåte som bare er… perfekt.

Hun er klønete og selv om det er mye på grunn av venstre forben som har et handicap så gjør hun mye morsomt. Hun har et fantastisk godt og velutviklet språk, bruker det akkurat der hun trenger. Presis når vi trener, jeg føler meg som en del av et superteam sammen med henne. Oppmerksom og utrolig lojal. Hun kjenner meg mer enn jeg trodde var mulig på et år. Hun kan gjøre en ting nesten før jeg ber om det.
Avslappet og behagelig vesen når hun må, glad og fornøyd. Spesielt når vi får besøk. Mennesker og hunder er GØY!

Jeg og du, du og jeg. Min eneste og beste jente. Jeg innser at hun mest sannsynlig ikke kommee til å holde så lenge på grunn av venstrefoten, men håper det holder uten smerter og belastningsskader så lenge som mulig.

Tenk det da, 1 år allerede! Ti måneder fyllt med tassing i hus igjen<3

8 uker:

image

image

image

1 år:

image

image

image


Legg igjen en kommentar