Jaaa! + solnedgang-bilder

Første gang på do!

Sikkert større for oss enn andre syns det er, men fytterakkern så deilig! Oliver har vært redd for å gå på do siden vi i det hele tatt begynte med pottetreningen. Vi har ikke stresset med det, og latt han få styre dette selv. Pappaen og Oliver hadde i går en liten prat om at Oliver var blitt så stor gutt nå at vi kunne snart ta bort potten og begynne å tisse på do. I kveld så satt ringen på do og han ville frivillig tisse på do. Jeg var der ikke, for jeg satt inne i stuen og gjorde ingenting. Tenkte at «jaja, han går sikkert opp på krakken og så tør han sikkert ikke lenger», men jeg burde jo hørt på han at han egentlig var ganske bestemt, for ti sekunder etterpå kom Espen med tommelen opp ut i stuen og han hadde faktisk både satt seg og tisset. Det boblet inni meg og det var nesten sånn at jeg ble litt rørt, for det her har vært et megastort hinder for han. Vi skal ikke juble for tidlig, men pytt sann! Han klarte det og han fikk fint tissemerke på brannbil-arket sitt:D Stoltere gutt finnes ikke for øyeblikket tror jeg! JAAA:D

Og så var det solnedgangbilder som Espen tok her om dagen. Hørte han spratt opp, rasket med seg noe og gikk ut. Noe av resultatet:


Legg igjen en kommentar