Roet ned noen hakk ja…

Vi var på likemannssamlingen til Aniridi Norge i helgen. Det er alltid like hyggelig å treffe mennesker igjen som du ikke har truffet på et år! Og gjerne treffe nye mennesker også, eller mennesker som du har sett før men som du ikke har fått muligheten til å snakke med. Oliver kjedet seg når det ble mye stillesitting og kjedelige foredrag (for han), men han elsket det tore bygget og når uteområdene blir ferdige, så blir det så mye bedre å få løpe rundt overalt:D Jeg fikk flere kommentarer på at Oliver er så livlig og ivrig, det var nesten sånn at jeg trodde en av disse antydet at han var litt for ivrig og syns han burde sjekkes for noe, men det var nok bare jeg som tolket det feil for han er en treåring, høylydt og har ikke tid til å gå når han beveger seg. Han skal enten løpe eller hoppe. Fantastisk positiv energi, empatisk og det er nesten flaut å si men jeg har bare godord å si om den gutten.

I går var vi på Ullevål, på øyeavdelingen for den halvårlige kontrollen til Oliver. Han gikk hver 3. måned i starten, men siden han har hatt det så stabilt de siste gangene så har han sluppet unna med en gang i halvåret. Det var ikke noe spesielt gøy å vente i to timer før vi kom inn til noen, men det var kaosdag der. Heldigvis hadde vi forberedt oss og tatt med både tegnesaker, kort og kjeks + vann. Og så kjøpte vi noen pizzaboller på veien som gikk ned på høykant! Det var en annen jente som var der, hun var vel kanskje et år eller litt over. Hun pratet noe, så mindre enn det an hun ikke ha vært. Men hun stod å kikket lenge på tegnesakene til Oliver før jeg sa at Oliver kunne låne bort om han ville. Det endte med at de ble sittende å tegne på hver sin side av boken og koste seg:D Fantastisk altså, og jeg er er innmari glad for at Oliver klarer å dele såpass og gjerne låne bort sine egne ting. Sånn var det IKKe før. Til dels sånn at han gjerne er litt eiekjær, men det har bedret seg.

Han er også en sånn gutt man ikke trenger å rope til for å få han til å forstå at noe er galt. Det er klart man må gjenta ting noen ganger av og til, men hadde jeg høylydt kjeftet på han så tror jeg han hadde knust i tusen knas. Kan være både positivt og negativt forsåvidt.

Jeg glemte forresten å skrive at vi var på småbarnssvømming på mandag. Oliver er blitt kjempetøff nå, fullt mulig for oss å stå kansje en meter fra kanten og Oliver svømmer inn til kanten av seg selv. Eller «svømmer» da. Vi har et par ganger igjen og vi skal slite godt om vi skal klare å opprettholde aktivitetsnivået på kurset. Men vi må jo bare prøve så godt vi kan. Det har med andre ord vært travelt de siste dagene med samling i helgen, svømming på mandag og Ullevål på tirsdag + middag hos farmor. Det har gått og det er desto mer deilig å ha noen dager helt rolig nå<3

Bilder har vi ikke så mange av, men det vi har kan jeg jo legge ut:

Oliver på tur med barnehagen i skogen rett nedi svingen her

Trampolinen er poppis som alltid...

Noen har prøvd å ta et bilde av et eller annet...

Oliver sovnet sånn mens vi sang "Lille Måltrost", denne dagen hadde vi vært på svømming. Det var ikke like enkelt å få han opp i sengen etterpå...


Legg igjen en kommentar