Null, nada, niks. Eller noe sånt.

De siste ukene så har det skjedd så godt som ingenting. Sykdom som ikke vil gi seg har lagt en demper på både påske og resterende dager. Vi har tatt oss et par turer på besøk til besteforeldre, men det er så langt ut i verden vi har kommet. Den trampolinen vi kjøpte står nå der ute og venter på oss…

Treårsdagen til Oliver er neste uke og vi måtte ut på shopping med Oliver på slep i dag. Tror vi klarte å få med oss det meste uten at han skjønte noe. Og så har vi da vært på svømming i dag. Og hevet sammen en lammegryte/avansert lapskaus med lammekjøtt i. Vi fikk en multi-chef av svigerfar etter helgen når vi var på besøk der og den har vært i bruk flere ganger allerede.

Må visst oppdatere ønskelisten også, trekke noe fra og legge noe til. Until next time!


Legg igjen en kommentar