Det er ikke lenge til vi ikke har toåring i hus lenger…

Det er nesten så jeg får pusteproblemer når jeg tenker på det, har ingen bedre måter å beskrive det på. Det tar nesten litt pusten fra meg.

Jeg husker jeg gikk rundt å nesten gledet meg til Oliver kom i den ordentlige trassalderen der det skulle toppe seg og alt. Der han ble seende ut som en ordentlig liten, stor gutt som hadde munndiare og kunne begynne å argumentere for hva som var riktig og feil. Som kanskje etterhvert skulle prøve å slutte med bleia. Jeg var spent på utfordringene som kom og skulle med glede ta dem.

Men hva i all verden? Når var det Oliver plutselig ble en liten gutt som kunne alt det her da? Jeg kan jo si at jeg ser det at han har hatt en eksplosiv utvikling det siste året. Men altså… som Oliver sier selv: «skjedde ‘a?».

Oliver er en gutt som på mange måter «fanger» alles oppmerksomhet. Vi har flere ganger fått høre at han utstråler noe helt spesielt, han blir lagt merke til. Som forelder så kan jeg jo si det samme, men det gjelder liksom ikke så mye da. Men når andre gang på gang og forskjellige mennesker (gjerne ukjente) kommer bort å sier sånt, så gjør det inntrykk på meg også. Hva i alle dager er det VI har gjort for å være så heldig da?

Jeg ser jo det når han har vært syk de siste to ukene med langvarig feber og halsvondter og ørevondter, så takler han sånne ting veldig bra. Helt utrolig hvor snill han egentlig er. De siste dagene har ikke vært så enkle, for da har vi begynt å gå på veggene og gjerne vil røre litt på oss. Men det er liksom det minste, skjønner jeg veldig godt. Jeg er utsultet på andre inntrykk. Derfor så var det deilig å ta seg en tur på butikken i dag, prøve forsiktig med en tur ut uten å gjøre han enda mer syk. Du så bare hele ungen lyste opp og løp og hoppet og styrte på. Og så spiste vi is. Tror jeg aldri har sett en unge som spiser is uten å søle, men det er det minimalt av hos Oliver.

Treårsdagen nærmer seg og jeg vet ikke hva godt jeg skal gjøre for han eller finne på til han. Finner vel ut noe til slutt eller vi har vel gjort det allerede. Det kommer vel senere anledninger og bursdager også, men likevel da… Vil kjøpe hele lekebutikken, jeg:D


Legg igjen en kommentar