Diverse bilder + en tvekjønnet bamse?

Det har som skrevet tidligere ikke skjedd så veldig mye her i det siste. Nå hadde vi i tillegg en omgang oppkast her i dag tidlig, men det ser ut til å ha gått over fort, så nå satser vi på at vi blir sånn nogenlunde friske. Håper det.

Oliver er nå sitt gamle jeg, språket hans utvikler seg dag for dag. Uttalen er jo ikke akkurat alltid presis, men han bruker mye mer setninger nå og det er spennende. Og han kobler så mye flere ting! Sånn som i dag så sa jeg til han at vi skulle til frisøren i morgen og da har han tydeligvis fått med seg at han skulle klippe håret på hodet og det skulle pappaen også, men ikke mamma.

Men selv om det ikke har skjedd store tingene her, så har vi da noen bilder!

Skal jeg spise det der liksom? Den maten jeg ikke vil ha kan hvertfall IKKE ligge på min tallerken!

Maten må inspiseres...

Hmmm... Smaker det her noe godt da?

Det ser sånn ut:D

Hva sier du? Har jeg sølt?

Laaaang...

Sleeping beauty<3

Det er ikke noe morsomt å bli vekket...

Resultat på fremsiden, noe guttete:D

... mer feminin på baksiden. Og lilla under:)

Han gikk å holdt på denne bamsen etterpå og jeg var redd den skulle gå i gulvet. Men han var forsiktig og jeg skal se om jeg finner noen mynter vi kan putte på:D


Legg igjen en kommentar