Dagens kalendergave! + pjatt

Den til høyre er dagens, den til venstre er jo den første. Gårsdagens gave forsvant før vi fikk tatt bilder av den, nemlig en Gomp-pakke.

I dag hadde vi invitert til julelunsj. Alle kom og dro igjen mette og fornøyde. Håper og tror vi hvertfall! Blir mye god restemat på oss fremover hvertfall:D

Så ble jeg fortalt at jeg måtte lese en status-tråd på facebook, jeg fikk ikke med meg den i går for da stod jeg mesteparten av kvelden på kjøkkenet. Men fantastisk morsomt og for de som har humor og skjønner seg på dette her, så så det sånn ut:

Espen Vangsnes Edamer er ikke edamer uten voks og skorpe. Nam!

I går kl. 13:02·

 • Odd Arne Selmer Edamer, er det viruelle damer? Noe nytt som har kommet dette? Er de kompatible med programmet «Kone V. 1.0» ? 😉

  I går kl. 15:27·
 • Espen Vangsnes Ha… ha… ha… :)
  eDamer er kompatible med Kone v1.1 (facelift). Først da kom plug-in support.

  I går kl. 17:42·
 • Odd Arne Selmer Riktig ja, godt vi ikke har installert Kone v1.0 da, Jeg kjører nå hvertfall forlovede v1.0 special edt. Foreløpig er «pløgg-in» supporten ganske god. Men jeg lurer litt på hvordan den fortsetter når forlovede v1.0 migreres til høygravid, v2.0?

  I går kl. 17:46·
 • Espen Vangsnes HøyGravid kjører under en ustabil Kone BETA parent process, og jeg ville unngått bruk av eksperimentelle plug-ins mens den kjørte. Når HøyGravid spawner en child process, og returnerer 0, kan du restarte dine plug-ins.

  I går kl. 18:02·
 • Odd Arne Selmer Det var et godt tips. Men jeg har vært at denne child prosessen, kommer til å bli kalt sønn v2.0 denne prosessen er innimellom kjent for ødelegge for prosessen kalt søvn v10.0 men ved bruk av plug-in øreplugg v2.0 kan dette forhindres.

Og så enda en status fra Espen:

 • Oliver gjorde plutselig en observasjon ut av det blå, under frokosten; Pappa kaffe… ikke. Pappa ikke kaffe. Mamma kaffe.

Han sønnen vår er smart altså:D


Legg igjen en kommentar