Fin lørdagsettermiddag!

Hele lørdagen har egentlig vært fint da. Oliver ville ikke sove på dagen i dag, så det ble leking i stedenfor. Hopping og sklie og pusle med dyrene sine og det meste egentlig.

Utover ettermiddagen satte jeg pizzadeig og smalt sammen en pizza av det vi hadde i skapene. Jeg lagde med dobbel pizzabunn, lite ble det ihvertfall ikke. Namnam:

Oliver spiste to hele, svære stykker pluss litt av mitt. Så det ble godt motatt! Det ble tv-middag siden det var lørdag og pizza. Da måtte det selvfølgelig bli film:

"Nya hyss med Emil" - eller noe sånt.

Astrid Lindgren er en av favorittene altså. Og Emil-filmene er så artige for oss voksne også:D Så det ble en kjempekoselig og rolig ettermiddag. Oliver fikk til og med med seg Ole Brum på tvn før vi gikk for å «dusse»:

Oliver ville ha Supermann-badekåpen på seg, men det var greit å ta på pysj-underdelen da. Legg forøvrig merke til dnken som står helt til høyre i bildet, bak rumpa hans omtrent. Vi kan vel si vi har nok påfyll til såpeboblegreiene våre. Stor forskjell på hjemmelaget og kjøpt såpevann. Kjøpt er definitivt best:D

Vi fikk nå på hele pysjen til slutt. Tok med oss en eventyrbok og et teppe opp i sofaen og leste eventyret om Askeladden og de gode hjerlperne:

Etter det var det natta, fikk med seg sikkert ti bamser inn i senga. Første gangen jeg gikk ut av rommet måtte jeg gå ganske fort inn igjen. Jeg hadde jo glemt å rulle ned rullegardinen. Giiiiidameg! Men han sloknet godt etter det tror jeg. Og på slutten av kvelden nå, så har jeg klart å få løpt ut og fanget med meg restene av det som var solen tidligere i dag. Ha en fin kveld videre!


  1. Ettermiddagen forløp seg heldigvis bedre enn kvelden – da det unevnelige skjedde. Krise!

Legg igjen en kommentar