Skriverier om mye

Jeg sitter og skal se igjennom bildene vi har fra i sommer. Eller foreløpig i løpet av sommeren. Og det er uhorvelig mye bilder. Derfor så tror jeg det kommer til å komme endel rene bildeinnlegg fremover med noe tekst, for det å skrive og legge til så mange bilder tar mer tid enn man gidder.

Vi har uansett hatt en fin sommer etter forholdene. Nå skulle vi egentlig ha dratt til Gautefall på hytta til svigerfar og samboer i dag, men det ble ikke noe av desverre. Grunnen er en brukken ankel og gips på Espen og da blir det vanskelig å kjøre. Jeg hadde gledet meg til norgesturne med hytteferie først, Bergen etterpå og Førde til slutt. Får ta det igjen en annen gang, folkene vi skulle ha besøk frosvinner vel ikke med det første håper vi.

Vi har skrevet endel om Ricki. Dette var i slutten av juni. Det har gått bedre og bedre, men det er fortsatt rart at hun ikke er her. At hun ikke skal ha frokost, at forbøtta ikke står der den pleide. At man ikke hører et dumpt når hun snek seg opp i sofaen. Og så videre. Vi har slått oss til ro med at sånn er det, men likevel da. Skulle gjort mye for å få henne tilbake frisk.

Etter den onsdagen dro vi på fin ferie utenfor Strømstad med Cathrine, Odd Arne og Jonathan. Oliver og Jonathan trivdes godt sammen, men vi så noen fakter fra Oliver som vi ikke har sett før, som ikkert har kommet fra barnehagen. Litt eiekjær og mindre tålmodighet med de mindre barna. Håper og regner med det går seg til om vi bare får sett det mange nok ganger og forklart hvordan det egetnlig fungerer. Ferien var uansett kjempefin og vi kom hjem glade og fornøyde for å vaske klær.

Et par dager etterpå dro vi på ferie igjen til Hurdal. Mer kan leses her: https://www.blindeforbundet.no/internett/tilbud-og-tjenester/barn-og-ungdom/familieferie

Vi lurte fælt på hvordan dette skulle gå, for vi var veldig rustne på hele greia. Hvordan Oliver skulle ta det. Men vi møtte så mange fine nye mennesker og fikk snakket med noen gamle kjente også, selv om det ikke var veldig mange av de. Så det gikk veldig bra, både vi voksne og Oliver fikk oppleve MYE nytt! Når han blir et par år eldre nå, så tror jeg det er yppelig altså, selv om det var et veldig bra opplegg for «harepusene» (de minste barna) også. Så alt i alt kjempefornøyde alle sammen og vi hadde det veldig, veldig artig:)

Etter et par dager hjemme fant vi ut at det var noe sånn ny kunde-rabatt på rikstv og det måtte vi jo ha. Fikk ordnet det med litt frem og tilbake og antenna ble stående på bordet noen dager. Helt til en dag vi skulle opp på taket… eller Espen skulle opp på taket. Dum som jeg var jaget jeg han opp og sa at jaaada, du kommer deg ned igjen. Han gjorde jo det, men måtte hoppe ned igjen fra taket og endte til slutt opp med en brukket ankel. Det var ikke fullt så gøy og resten av ferien vår så heller mørk ut. Fikk sendt Espen på legevakta og han kom tilbake igjen med gipset fot en morning her. Og da fant vi ut at all ferie måtte avlyses og vi måtte bli hjemme foreløpig. Men så fikk vi besøk av snilleste Guri (Espens søster) som ville komme å hjelpe oss. De hadde tatt med seg alt de hadde i skapene av mat og ville veldig gjerne hjelpe oss. De er så snille altså<3 Veldig godt å ha den hjelpen i Guri de dagene hun var her altså, og så koste vi oss som vanlig med film og prat og bare masse tull:D

Hun dro videre sammen med Oliver og svigerfar på hytte på lørdag. Nå er det tirsdag og vi har ikke hørt så veldig mye det siste døgnet, så regner med de har det fint. Fått massevis av fine bilder av bading og tur og alt. Godt for Oliver å få vært litt borte også, ikke minst så får vi voksne ladet batteriene til fulle igjen:D

Bilder kommer som sagt senere, men jeg må bare få tilgang til bildene først:)


Legg igjen en kommentar