Oliver for første gang i Tusenfryd

Oliver sov nesten to timer i vogna i dag. Det er utrolig. Han overrasker meg stadig på søvnfronten. Det er synd at mange av attraksjonene for de minste var stengt i dag. Men «Bestefars bil» var artig! Og pappa fikk prøvd «Spin Spider» som kom i fjor. Jeg betaler ikke 195,- for «SkyCoaster» mer, etter at den kom. For den var vel så bra. Bortsett fra regnet, som Tusenfryd ikke er herre over, synes jeg parken ikke er helt det samme som før. Enda mer søtt til salgs, stivere priser (om mulig), og fulle søppelspann. Og man kan lure på om neste års billett blir billigere om man kaster panteflaskene i egne pantebøtter. Som forøvrig var forseglet, så ingen kunne plukke ut igjen. Beplantningen var likevel flott, som alltid. Jaja. Vi har hygget oss, Oliver har kost seg, og var glad til for å komme i seng. Men det er han jo egentlig alltid…


  1. Har dåkker glømt at Oliver ikje va gamle karen da han va på Tusenfryd??;) Vi va jo der en regnfull ettermiddag når han va baby, remember?:)

    • Å dæven, det hadde vi begge helt glemt. Du har rett, han har vært der en gang tidligere. Men det var ikke stort annet enn en tilstedeværelse :)

      • Hei du, eg hadde ikkje glømt det. Berre lagt det langt bak, han sov jo heile veien jo:P Hilde: huska når vi va på Tusenfryd, va det då dåke tok speedmonster tre ganga på rad? Eller vaikkje du med?

        • Believe me, æ sto nok trygt planta på bakken!! Æ torte jo ikje ta nån karusella, huska du ikje? E litt pysat der æ:P Tok jo såvidt den der blekkspruten eller ka den heite!;)

Legg igjen en kommentar