Gårsdagen ++

I går gjorde vi egentlig «mye». Vi var ute i hagen og lekte lenge, vi badet såvidt i solskinn før det begynte å hagle! Vi var til Nordby for å sjåppe noe greier og mat. vi satt i kø på motorveien i hva som virket som en evighet:

Bil i full fyr på E6

Det var full stopp, så vi ble sittende litt. Ut å henge litt på motorveien, inn å holde Oliver med selskap, åpne en sprøstekt løk-pose og heldigvis hadde vi en liten boks han kunne få litt og litt i. Han elsker det! Når han fikk det så var han fornøyd, men vi voksne ble jo sittende å trippe. Tilfeldigvis stod vi rett ved et hull i midtrabatten som man ved nød kan kjøre gjennom og snu over i andre kjøreretningen. Jeg tror vi satt med hjertet i halsen når vi kjørte ut der, men det gikk fint. Kjørte tre biler før oss, sikkert en haug med biler etter oss. Fikk kom oss av motorveien andre retningen og fant til slutt ut hvilken retning som var hjem indre vei. Kom oss til Skjeberg og støtte på kø IGJEN. I dag fant man ut hvorfor:

Dramatikk på planovergangen

Vi kom oss hjem til slutt etter å ha brukt et par timer ekstra. Men da var det rett ut med Ricki og rett i seng med Oliver. Han fikk spise litt først da:)

I dag har jeg og Oliver ryddet og støvsugd her. Kattevask, får ta resten om et par dager tenker jeg. Og så var vi ute for å få tak i pute til Oliver, han trenger pute i sengen nå. Han nærmest spør om det selv. Og så fant vi en bamse på lekebutikken. En god, gammeldags bamse med armer og bein som man kan kle på! Var nede i kjelleren å hentet noen av de eldste klærne til Oliver, passet perfekt.

Etter DET igjen lagde jeg hjemmelaget fiskegrateng til middag, fikk oppskrift av søster. Ble vellykket, morro å kjenne igjen smaken fra da vi var yngre. Nå sover nybamsen søtt i stolen med gammel dyne til Oliver. Og Oliver sover søtt med hodet på den nye puten sin<3 Og jeg skal bake brød….


Legg igjen en kommentar