Lunsj med Odd og Jonathan

Jeg dro til den andre siden av fjorden i dag og besøkte Odd og Jonathan, som ville ha meg med på tur. Det var varmt, og solskinn, og i baggen lurte en badebukse.

Vi gikk og vi gikk, og vi gikk oppover og vi gikk nedover. Når vi endelig (puh) kom frem til et matfat, og fikk spist, måtte vi egentlig snu og gå (pes) tilbake igjen. Men ikke uten en is for motivasjonen. Jonathan var kjempetålmodig! Blid og fornøyd nesten hele veien – for å sovne i vogna er bare tull.

Lurer på hvordan jeg klarte å få meg en vannblemme på siden av peketåa, egentlig?

Denne baguetten var sabla god. Nystekt brød, roastbeef, og masse nam inni.

Jonathan kan stirre deg i senk selv mens han stapper kjeften full av leverposteiskive :)

Når jeg kom tilbake og hentet Oliver i barnehagen, var dette det jeg møtte.

Men straks han oppdaget meg, var sen henting tilgitt, og jeg fikk en kjempekos :)


Legg igjen en kommentar