Borte bra, men hjemme best

Endelig hjemme. Tolv timer etter avgang 08.20, parkerte vi foran huset. Stoppet innom Odd, Cathrine og Jonathan i Røyken, der vi fikk grillmiddag i herlig solskinn.

Etter tretten dager, har vi tilbakelagt over 1700 kilometer, mange griske veibommer og ferger, og sett utallige Kodak-moments uten å ta bilder. Vi har et flott land å kjøre bil i – om enn ikke alltid like god vei å kjøre på.

Oliver og Ricki har holdt ut. Ikke lett for en liten tass i et klamt bilsete. Det var godt for noen og en hver med hyppige faster underveis for å røre på beina.

Vi måtte prøve tom bensintank-lampa, og computeren gav til slutt opp å estimere antall kilometer igjen. Godt Esso kunne flå oss med 13.02 kroner liter’n som velkommen tilbake til Østlandet. Tror vi trillet på bensindamp siste biten av motorveien.


Legg igjen en kommentar