De siste dagene i tekst

Vi har vært både hit og dit de siste dagene. Det kommer helt sikkert til å fortsette frem til 17. mai også. Men det er bare hyggelig altså. I går var vi på middag (glemte å ta bilder i godt lag) og fikk truffet søskenbarn og barn der igjen.Veldig godt å se igjen egen slekt som man har vokst opp med… Innom Elkjøp før det for å få ordnet en kabeldings til pappa og på mandag traff vi søteste Marianne og skvaldret bort et par timer på kafe.

Feiringen av Oliver på lørdag var veldig fin, han storkoste seg og fikk så mye skryt atte. Han er veldig snill altså, men det var godt at pappa fikk se den helle mindre fornøyde Oliver i butikken for noen dager siden. Vi skulle virkelig ikke gå ut av butikken, skulle være der. Men vi voksne orket ikke være der et par timer til, så jeg bare tok han under armen og DET var upopulært det. Ellers så har nå pappa fått sett hvor flink han er med å rydde av bordet og ksote og sånn. Lekt og ledd mye sammen:)

Tanten og onkelen kommer i kveld, og så skal vi vel en kjøretur til oldemoren til Oliver i morgen. Kanskje vi tar en tur innom min mors grav i dag. Kanskje, om vi får tid. Vi har vært der en gang før for et par dager siden for å se hvordan det stod til, men vi fikk ikke ryddet og satt ned noe spesielt. Det så greit ut der, hjertet som vi satte ned i jula var fortsatt der da<3 Pappa kom forresten med noen bilder av han og mamma og farmor og mormor. Ene var bryllupsbildet av han og mamma og det er kjempefint. Om jeg noen gang skal ha et bryllupsbilde så må det være noe sånt altså.

Ellers står det bra til her. To av oss er syke, men det stopper oss ikke. Som skrevet over såal vi til Olden i morgen og på fredag skal vi kanskje ta oss en kjøretur rundtom i fylket. Lørdag har vi noen planer vi finner ut av, og resten vet vi ikke enda:P Men i dag er den store Spar Kjøp-dagen. Titte litt i resten av butikkene også, om vi finner noe mer enn vi allerede har gjort. Kanskje finne noe mer til Oliver? Alltid en god unnskyldning!


  1. Typisk at de kjem oppover i morgon. EINASTE dagen denne veka eg jobbar…..

Legg igjen en kommentar