Togbane og bursdagsforberedelser

Her er dagens togbane. Vangsnes og sønn jernbane A/S har nok en gang fått en høyt aktet pris (les: mamma’s moderate entusiasme) for sitt geniale ingeniørarbeid. Mon tro om Tusenfryd vil be om konsulenttjenester neste gang de skal anlegge trebane?

Vi trenger flere skinner...

P.S. Gulvet har gjennomgått en lettere opprydning etter leggetid. Det så ikke pent ut før tannpussen. D.S.

I dag har mamma og pappa Vangsnes vært på bursdagsshopping mens Oliver intetanende var i barnehagen. Resultatet ble… dyrt? :)

Vann og sandbord

Oliver skal få sand- og vannlekebord til å ha på balkongen. Han elsker å søle med vann, og vi satser på at Sarpsborg i år nok en gang får flest soldager. 2-åringen skal og få en rengjøringsvogn med støvsuger og alt mulig. Får håpe mammaen endelig ble fornøyd, etter å ha mast om lekestøvsuger siden guttungen ble venn med den store lortslurparen og erklærte krig mot hybelkaniner og hundehår. Apropos hund; Stakkars Ricki! Hun kommer til å bli furten når Oliver pakker opp akkurat den pakken. Støvsugeren er overhodet ikke hennes beste venn her i verden.

Liten sandkassebåt søker kaptein.

I tillegg har vi benyttet innkomne frie midler til å investere i sandkasse og 100kg (puh!) sand. Etter hvert må vi og få tak i en huske til å henge opp i treet i hagen.


Legg igjen en kommentar