Det skjer mye, Ricki, Oliver og film

De siste dagene har det vært så som så med vær. Det har blåst så mye at man noen ganger lurer på om man letter der vi står. Knaker godt i veggene her i huset og det høres sikkert verre ut enn det er! Men det har blitt innemiddager de siste dagene og var greit med en forandring fra grillingen også.

Det blir mye skriving om Oliver om dagen, for det skjer noe nytt hele tiden. Det er vanskelig å få med seg alt. Men aller først så må jeg jo nevne at Ricki har hatt løpetid et par uker nå og er jo da snart ferdig med den. I tillegg så har hun fått en ormekur nå etter vinteren, så hun var rimelig dårlig i magen i går. Noe var det der, men vet ikke helt hva siden det var vanskelig å få sjekket. men fin igjen i dag da, så da blir det vel bra. Satser på at vi kan ta av henne løpetidsbokseren i løpet av uken eller noe sånt noe.

Så var det Oliver ja. Den lille gutten vår som ikke spiser stort til vanlig, han hadde spsit TRE porsjoner med lapskaus i barnehagen i dag. Så det må vi ha litt oftere her hjemme også og satse på at den blir like god som barnehagen sin:P Ellers så skal Oliver få loff en uke nå for å se om bæsjen hans blir noe fastere. Det er nok bare toddlerbæsj han har, men det kan være en sjanse for at han får i seg litt for mye fiber som gjør han litt løsere i avføringen da. Vi får se, men det er lov å teste?:) I tillegg så har han jo plutselig begynt å smake på banan og i dag så spsite han ananasen som var på pizzaen?! Han som nesten alltid har sagt at sånt er æsj? Vi har nok stresset med grønnsaker og frukt og sånt før, men vi har klart å legge det litt fra oss nå, så får han bare prøve som han vil selv. Han skal ihvertfall få tilbud om det vi spiser så ser vi. Ellers så klarer han å holde sttyr på flere ord nå også. Buss er blitt et veldig presist «duss» og en lue skal på hode.  Han forstår utrolig mye den gutten og er så logisk atte. Og ballen blir balleballeballæææ! Så ting skjer og det er veldig vanskelig å holde styr på ting. Kan vel ikke holde kontroll på alt heller:P

Vi hører mye på musikk sammen også. Og en video jeg har spilt de siste dagene er av Kellie Pickler. Sett den mange ganger før og fulgte med under American Idol når hun var med der. Men hele damen er helt rå! Og så skader det ikke at hun har en type musikk jeg er veldig glad i også da:

En utrolig rørende opptreden om man kjenner historien bak!

Fantastisk tekst og sang og det hele. Damen har vokst opp med besteforeldrene etter at moren forlot henne når hun var liten. Bare innmari dumt at jeg ikke finner igjen filmen der hun forteller alt da….


Legg igjen en kommentar