Massevis av bilder!

Det blir ikke veldig mye oppdatering her ser jeg, skjer ikke så veldig mye. Vi har vært så godt som konstant syke på en eller annen måte siden Oliver begynte i barnehagen. Men det var ventet, så det får man bare ta. Så lenge jeg slipper omgangssyken en gang til på et par måneder så er jeg fornøyd.

Vi har lagt et par planer for sommern nå og det er deilig. I tillegg så har vi åpnet grillsesongen og gleder oss til det blir ordentlig sommer. Oliver storkoser seg både ute og inne her, det lover bra. Han har kommet med så mye nytt den siste uken at det er helt skremmende. Bare det å komme med nye ord uten en gang at vi har fått det med oss er helt utrolig. Vi er to stk stolte foreldre altså! Her i går så spurte jeg om han kunne gå inn på rommet å hente en bukse, han hadde klart å kle av seg alle klærne nesten selv. Da gikk han inn, hentet noe og kom ut igjen og sa «dysj!» som da igjen betyr pysj. Jeg skjønte ikke første gangen hva han sa for jeg så ikke, men så så jeg jo at han kom ut igjen med nettopp en pysj og da gjorde de ikke noe at det var feil ting. Hvor i all verden har han fått det ifra liksom? Flink er han ihvertfall!

I barnehagen så går det bare bra. Vi får tilbakemeldinger på at han er så snill og tålmodig og fin å ha med å gjøre at det er nesten så man blir flau. Avlevering går supert og han trives visst veldig bra. Det varmer et mammahjerte og jeg har hørt han både en og to ganger synge og skravle med seg selv der inne. Det er begynt å komme en ordentlig Oliver-personlighet til syne<3

Glad i tomatsaus?

Ro i rumpa har vi vel ikke her i huset...

Ehm... jeg tror dette egentlig var en hjemmelaget pizza en gang.

En fantastisk bukett (om jeg må få si det selv..) Espen fikk av oss andre til bursdagen sin. Et par oppfølgerbilder under:)

Fineste Finn Schjøll-vasen som gjør at rosene holder lenge<3

Konsentrasjon på topp...

Han er blitt en skikkelig kløpper på å bygge nå altså!

Det er ikke alltid like lett å ta bra bilder av unger altså...

Kapitulert i sofaen!

Et av ørten par sokker strikket til Oliver

Et av to par fake crocs Oliver fikk her for noen uker siden. Tøffe:D

Åtte brød ferdig oppskjært og klar til å pakkes inn og legge i frysern.

Det blir litt smula av å skjære opp så mange brød. Dette her er bare en brøkdel...

... og så blir det litt oppvask av sånt. Men etter en halvtime var den borte:D

Jeg vet ikke hvorfor han har en fascinasjon for å gjemme seg inni skap. Det er vel på tide å komme ut av skapet snart?

.. se der ja! Den moppen insisterte han forresten på å skulle ta med inn i skapet, men det gikk ikke så han ga opp:)

Vi spiser annet enn ting med tomatsaus på altså, men det er nesten bare de bildene som blir skikkelig grisete og artige.

Mmmm. lekkert!

Skriften på bodyen var så passende:)

Bare for å få en close up av det hele.

Fineste pønkern som var hos frisøren i dag og fikk farge i håret fordi han var så flink:D

Bildeserie med hvordan Oliver spiser ost...

Nok bilder nå, mamma!


Legg igjen en kommentar