Pjatt

Dagen i dag har egentlig gått litt i ett. Far i huset fyller år og da må man styre og stelle for Verdens Beste<3 Eller jeg kavet noe i går på kjøpesenteret også, jeg ble droppet av alene for å gjøre nødvendige innkjøp til dagen i dag. Nesten sånn at jeg angrer på at jeg ikke tok med vogna – ene gaven man endte opp med var TUNG. Jeg trodde jeg var sterk, men den gang ei… Fikk shoppet og svettet meg mot bilen og de to mannebeina mine.

Stod opp syv i dag, Oliver var snill som lot meg dusje. Etter det spiste man frokost og tegnet etter det igjen. Fikset småting og så var det på tide med frokost på senga til Espen. Det er ikke lett å manøvrere en unge, en gave han skulle gi til pappan uten at han åpnet, en større gave fra meg (og Oliver og Ricki også) + frokostbrett. Men det gikk og klarte oss fint. Stod opp, far i huset fikk styre med sitt mens meg og Oliver fikk en pust i bakken med togbanene. Litt over tolv fikk vi besøk, dro ut å spiste lunsj og koste oss storveis. Satt ganske lenge, avbrutt med en tur inn på Kappahl for å finne noen bodyer til Oliver. Han begynner å bli så stor nå at det ikke finnes bodyer i hans størrelse lenger. Så det ble heller en joggebukse og noen gensere han kan bruke i barnehagen. Varm lunsj + dessert pluss kaker når vi kom hjem igjen passet fint. Besøket dro i femtiden, jeg tror alle var veldig fornøyd og syns det var en veldig hyggelig dag!

Oliver kan jo ikke ha gjort noe annet enn å forspise seg på kjeks i dag, han ville ikke engang ha yoghurt til kveldsmat. Første gang fikk gå med kjeksboksen selv, uten at vi delte ut. Det utnyttet han til det fulle. Men han koste seg veldig i stolen sin da:)

Måtte jo pynte seg...Kjeksomanen


Legg igjen en kommentar