Lang tids opphold pga. barnehagestart og sykdom

Er egentlig ikke så mye å skrive. For et par uker siden begynte Olvier i barnehagen. Han klarte seg bra, selv om det at pappa drar avgårde er litt trist. Men det får gå, Oliver klarer seg fint resten av dagen. Han har visst også klart seg bra når han skal sove, han er en drøm å legge visstnok! Tenk det, det var det vi tenkte mest på. Han er en drøm å legge her hjemme også, men vi har jo slitt lenge med den leggingen, så at det gikk så fint i barnehagen gjorde det veldig mye enklere for oss foreldrene. Han er en sånn som gjerne ligger litt i sengen når han våkner å bare koser seg med bamsen sin:)

Men etter en uke i barnehagen klarte Oliver å dra med seg både forkjølelse og omgangssyke hjem. Vi gikk syke hele helgen og godt utover i den påfølgende uken. Det ble ikke noe barnehage den uken, noe som var litt teit, for han hadde jo akkurat hatt tilvenning. Men han fikk tid til å bli frisk fra omgangssyken og forkjølelsen hang såvidt igjen, så det gikk bra. Vi voksne er det verre med, vi hangler fortsatt litt. Eller vi hangler ikke, vi har fått forkjølelsen en gang til!


Legg igjen en kommentar