Fin morsdag og tanker

I dag er det morsdag (ja, for tenk) og det er en spesiell dag. Litt fordi det fortsatt er litt rart å tenke på at jeg faktisk er mamma og en del fordi det minner meg om at min egen vakre og kjære mor har jeg ikke lenger. Selv om det er 16 år siden snart, så er det fortsatt tøft, jeg tror aldri det kommer til gå helt over. Folk får si hva de vil om sorg og savn, men det oppleves forskjellig. Det er ekkelt å måtte skrive det, men det å se sin mor dø foran øynene på en uten at en vet det, som i sakte film, det sitter som brent i hukommelsen. Jeg velger å huske alt det morsomme, fine, koselige, og varme med mamma. Det er kanskje derfor jeg savner henne sånn også, jeg savner å ha en mor som «alle andre», både for meg og min søster så hadde hun vært en kjempefin mor når vi ble tenåringer, når vi begynte å bli voksne og alle problemer vi måtte støte på. Hun var et helt fantastisk menneske og det svir når jeg vet at Oliver aldri får lære henne å kjenne. Espen også, jeg VET at hun hadde vært stolt over at jeg klarte å finne en så fin mann og vært stolt av han. Vi besøker henne så ofte vi kan og det er godt hver gang<3 Jeg ser Espen gjør alt han kan på sånne dager for å få meg til å føle meg bra. For at jeg skal ha det fint. Han skjønner meg mer enn noen andre:)

Så har man Oliver da, skjønneste lille gutten min. Det er verdens beste tilværelse å være mamman hans. Han vet hva han vil, men det er bra å ha litt vilje, litt tro på seg selv til å teste oss. Ingenting er så koselig som når han tar hånda mi på butikken og jeg kan kalle meg verdens stolteste mamma. Det er ingenting som er så fint som når han har lagt hodet på skulderen min, med armene halvveis om halsen og koser med håret mitt i nakken. Det er ingen slitsomt jobb å være mamma for Oliver, han er så vel verdt det. Han har den hjerteligste og mest smittende latter jeg har hørt. Og den søteste hengegeipen etter han har skjønt han har gjort noe som er fyfy. Gutten er jammen meg ikke dum altså, han er meget logisk tenkende. Det er godt at han kan komme opp i senga på morningen og har tid til å kose i et minutt, han har alltid tid til kos med meg. Det er helt fantastisk å høre at han vet hvem mamman sin er, og ordet «mamma». Helt ubeskrivelig<3


Legg igjen en kommentar