Diverse om noenting + endel bilder!

Jeg hadde tenkt å skrive om gårsdagen også, men jeg kan ikke for noenting huske hva vi gjorde i går. Vi lekte mye liksom:P Men i dag så har vi stått opp, lekt litt og bygd duplohus, ryddet (Oliver rydder bra hna altså, men det blir en god miks i disse skuffenevåre:D), støvsugd, gått tur. Jeg og Ricki gikk tur to ganger rett etter hverandre, for vi måtte snuse opp igjen en enslig vott. Jeg har ikke betalt 150 kr for et par votter og så bare lar jeg den ene ligge i en grøt altså! Vi fant den til slutt, selv om vi gikk forbi den en gang. Men det var en fin tur sånn samlet da, fant en ny vei til en potensiell barnehage og alt! Så satser på at det ikke blir dumt å ha plass der, om vi får plass der.

Vi har prøvd mecd erter, mais og paprika blandet i gryterett den siste uken og det har gått superfint. Med Oliver altså, han spytter ikke ut eller plukker! Wohoo, han spiser da hvertfall NOE grønt! For andre så er det kanskje ikke noe problem men for oss så er det det foreløpig. Så bare… sjøtt øpp:P Ikke ville han ha mangoterninger heller, men dynket jeg de i litt yoghurt så spiste han rubbel og bit. Og i dag så kjøpte vi en pose Luksusmiks (nøtter og tørket frukt med rosiner) og var spente på den. Var jo frukt i den må vite. Men; det gikk ned! Søtt og alt det der, så det blir ikke hovedmåltid, men en liten smak sånn av og til er greit.

Jeg har drevet å omorganisert plutene mine i dag igjen, tror jeg har kommet frem til en løsning nå. Men jeg har hvertfall fått satt fri Silhouetten og ordnet program til den så NÅ skal det bli massevis av kutting og ditten og datten. Bare lete etter et par nye fonter først… Men siden man ikke har sortert helt ferdig blir det ikke bilder av det ennå. Derimot blir det litt bilder fra siste uken tror jeg ++:

Fine vesken/veskebagen:P Var på "shopping" i gangen hos Jonathan & co:)

Den falne duplomann...

Det var det der med å ta bilder av unger og sånt...

Det sittende teppe - nå med føtter?

Passe fornøyd Ricki etter tur!

Tøffen på tur<3

Mens mamman og pappan lagde middag satt Oliver ensom og forlatt med duploen sin å prata...

Supermann med den rosa veska si:)

Lunsj hos farmor etter sovetid!

Bensinstasjoner er en fin ting!

Sånn lå Ricki hele kvelden etter vi fikk henne hjem igjen:D

"Hva er det du sier? Er ALLE lekene ryddet bort?!"

Gutten er flink til å rydde etter seg, det skal han ha!

Man må jo skjerme øynene for blitzen...

... jaaaada:D

Pappan i huset tok litt av!

Fineste<3

Fantastiske babyer vi har altså<3


  1. Mange fine bilder av «barna» deres:)

Legg igjen en kommentar