Blabla, sjåpping, gratulerer!

Jeg tar gratulerereren først:

Gratulerer med dagen Hildejenta<3 We miss you!

Gratulerer så masse med dagen Hildejenta! We miss you lots<3

Vi har vært ute av huset de siste to dagene. I går var vi hos farmoren til Oliver, ble tatt et par bilder der, men jeg glemmer som regel å ta bilder av det beste. Han sov i hele to timer der, så jeg var rent imponert over det. Han sover jo knappe timen her hjemme…

I dag så var jeg og Oliver på Torvbyen mens Espen hadde et annet ærend. Ble gående/trillende rundt der i halvannen time, fant ikke så mye da. Jeg klarte å gå innom Clas Ohlson selv om jeg ikke har verdens beste forhold til den butikken. Eller jeg har jo det, men det tar så laaang tid med mannfolk inni bildet. Men vi raste inn der, tittet på det vi skulle og trillet ut igjen. Etter det gikk vi innom lekebutikken og kjøpte en Ninky Nonk tjil Oliver før vi gikk på La Baguette å satte oss, ble baguette med leverpostei og mais på Oliver og en liten pepsi max på meg:) Ble sittende der en stund før vi vandret litt mer og møtte Espen til slutt. Da var det butikken og hjem. Resten av dagen har vært noenlunde rolig, men aktivitet er det ikke mangel på uansett!

Jeg har bilder på telefonen min som jeg vil legge ut, men jeg er usikker på om Oliver har klart å rote vekk kortlesern min. Han får ikke lov til å ta hverken den eller telefonen, men han når i uante høyder nå altså…


  1. Heia, og tuuuuuusen takk!:) va ikje innom her igår, så æ så ikje innlegge før nu! vi e medt i fløttinga, så pc’en blir nedprioritert!:P savna dåkker åsså, masse!!!<3

Legg igjen en kommentar