Mye som skjer, men mindre å fortelle:)

Siden sist så har vi gjort mye. Ryddet og rotet, vært på besøk go rotet og ryddet litt igjen. Lørdagen støvsuget jeg og Oliver igjen og dro over gulvene. Jeg elsker moppen min like mye som Oliver gjør tror jeg, den er så fin, for den har teleskopstang sånn at Oliver kan gå med den også:D

I går var vi på besøk til Odd A., Cathrine og Jonathan. Dro så tidlig vi bare kunne (:P), kom frem til god matlukt og enda bedre mat. De er så flinke altså! Vi må se å fi invitert igjen snart vi også, bare… sortere litt på scrappepulten min først sånn at det kanskje kan være en mulighet for å sitte der litevetta:D Lekte masse med Jonathan (jeg håper ikke jeg er for aggresiv på å få låne han da…) skravlet og gikk fin tur. Godt å ha noen å snakke litt langrenn med igjen<3 Det er kanskje vanskelig for mange å tro at jeg var aktiv i diverse når jeg var yngre når man ser meg nå, men det er fakta! Noen god kondis har jeg ikke, men det var veldig koselig og deilig med en tur:D Vognmafiaen foran og body guardsene bak! Jonathan er en kjempenydelig gutt og han er supersterk og flink altså. Og mamman og pappan likeså, de er så utrolig flinke og avslappet, trenger liksom ikke stresse og føler seg avslappet når man kommer inn døren:D

I dag gjorde vi svensker av oss for en times tid, fikk handlet inn det mest nødvendige og dro hjem igjen. Kom hjem så var det omtrent rett på grytene å få laget middager til Olvier for uken fremover før det ble herjing og enda litt mer roting, litt hulking fordi man klarte å tryne i kleskurven og masse leking. Oliver er så herlig og i godt humør. Han våknet tidlig i dag visstnok, i tillegg så sov han ikke så veldig mye på dagen, men likevel holdt han ut godt atlså. Jeg fikk æren av å legge han i kveld (Espen som pleier gjøre det) og til min store glede så fikk jeg et hviskende «bøøhh» på slutten av «Olle Bolle» når vi sang nattasanger. DET er sjelden jeg får det, er nesten litt misunnelig på Espen som får lært han alt dette her. Men guttaboys lærer visst mye skjønner jeg, mange ting jeg ikke har tenkt på som plutselig popper frem og Espen sier i ettertid at «Neeei, det har han nå gjort lenge». Snakk om at mamman følger med liksom:P

Jeg har ikke veldig mange bildene å legge ut, så jeg får prøve å få til det i morgen eller noe. Vi skal på besøk i morgen også + hente Ricki hjem igjen, så et par bilder skal man få til:D


Legg igjen en kommentar