Blabla om mindre viktige ting, uten bilder:)

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne eller hva jeg skal skrive om. Sitter å tenker på Oliver og maten. Han spiser godt av det han spiser, men han er så utrolig picky på hva han putter i munnen! Han elsker de rareste ting, som mais og ost og mandler! Men det er jo ikke akkurat veldig mye «mat» i det. Han er brødskivegutt har vi funnet ut, det skal han få lov til å være. Jeg har alltid vært hard på brødskivene, så jeg kan egentlig ikke si noe. Men da tenker jeg/vi at man får bake noen grove horn med pizzafyll og skjulte grønnsaker. Jeg er egentlig ikke så veldig for det å kamuflere og gjemme grønnsakene, han lærer ikke å spise av det kanskje. Men han spiser ikke noe som er hverken grønt eller oransjt. Så kommer jeg tilbake til det med maisen igjen da… Men den er søt av laken. Men ja, man får prøve å se hva man får til. Han kan ikke spise middagsglass og grønnsaksmos for resten av livet heller liksom. Vi prater mye om det, så vi finner nok ut noe:)

Det er så mange forskjellige måter å gjøre ting på. Jeg får litt bakoversveis og vondt i meg hver gang noen mener at det de gjorde med sitt eget barn er det beste og eneste som er riktig. Jeg tar gjerne kritikk om det er noe riv ruskende galt. Men Oliver dør ikke av å bli kost med for mye av mamman sin, han blir ikke tapt bak en låvedør fordi han ikke begynner i barnehagen når han er 10 måneder når han ikke må, jeg har valgt å holde tilbake på babysvømming og lignende fordi jeg selv ikke tåler klor særlig godt. Han har ikke per i dag badet i klorvann, selvfølglig skal han det etterhvert, men det kan da ikke skade å vente litt? Han elsker vanlig vann ellers og det er jo bra? Jeg skal selv prøve å bli flinkere på å rose foreldre for alt det gode de gjør, bare fortelle de at de er flinke med ungene sine. Jeg er ikke den flinkeste til å gjøre det, men jeg føler heller ikke jeg kommer med sleivete kommentarer i hytt og gevær. Jeg skulle bare ønske at flere kunne tenke  litt før man snakket, jeg kan ikke få sagt det nok: folk har følelser som ikke alltid kommer til overflaten. Deriblandt meg:D Jeg er ikke feilfri, langt derifra, men jeg tror at man må feile litt for å bli en god mor. Oliver er også superflink, han er ikke bare søteste!

Ellers så er synet til Oliver godt og stabilt nå tror jeg. Sånn passe hvertfall. Han har ganske like øyne som meg, med bare litt mer iris/farge på øynene. Men han imponerer meg, han ser ting som ikke faller meg inn han kan se. Og så er det ting han kan reagere på som jeg tenker i ettertid kan henge sammen med litt nedsatt syn. Han ligger fortsatt innenfor normalsyn, men sånne ting som fremmede mennesker og ukjente stemmer er en ting. En annen ting er støvsugern. Jeg vet med meg selv at den kan sees, men fyyy for en lyd! Har Oliver like superhørsel som meg, så skjønner jeg godt at han hopper i taket og skriker til hver gang han hører starten på den. Den suser godt og lenge og det er hakket før trommehinnen sprekker. Det føles hvertfall sånn av og til. Men jeg mistenker at han hører rimelig greit altså, jeg tror jeg og han kunne konkurrert om «knappenål i gulvet»-testen.

Jeg er full av selvmedlidenhet nå, men det er kanskje tiden for det. Jeg har nesten klart å bli ferdig med andre nissen min, denne gangen gikk det utrolig fort! Har broderingen i fingrene nå, så da får jeg bare fortsette. Bare å begynne på sokker igjen etterpå!  Til slutt så må jeg bare lime inn her, sakset fra Wikipedia:

En blogg (av engelsk blog, en kortform av web log, av web, «vev» og log, «logg»), på norsk også vevlogg, er et oppdatert nettsted hvor én eller flere forfattere publiserer innhold. Innleggene presenteres som oftest i omvendt kronologisk rekkefølge, slik at det siste innlegget automatisk legges øverst på bloggens forside. Forsiden inneholder et bestemt antall innlegg, og de overskytende innleggene legges automatisk i et arkiv.

Noen blogger er rene dagbøker for bloggskribenten. Andre kan være vinklet mot et bestemt tema eller en profesjon, eller en blogg kan ha et kunstnerisk uttrykk. Blogger gjør også ofte utstrakt bruk av pekere til andre nettsteder og ikke minst til andre blogger.

Navnet er et teleskopord og er originalt Web-logg.

De fleste blogger publiseres med egne bloggverktøy, som er vevpubliseringsverktøy spesiallaget for denne publiseringsformen. Noen er kombinerte publiseringsverktøy og vertstjenester, andre krever at du selv installerer programvaren på egen serverplass. Mange blogger tilbyr også oppdatering via mobiltelefon, mens atter andre tilbyr publisering via e-post. Noen bloggtjenester er gebyrbelagte, mens andre tilbys gratis.

Mange weblogger tar opp teknologispørsmål, men det finnes både strikkeblogger, forfatterblogger, matblogger, jussblogger og politiske blogger. I etterkant av 11. september 2001 vokste warblogs fram som en egen bloggsjanger i USA, som også har fått eksponenter i andre land, inkludert Norge. Blogger gjorde seg også markerte i forbindelse med det amerikanske presidentvalget i 2004, der det etter hvert dukket opp egne weblogger for alle kandidatene, om enn sjelden skrevet av kandidaten selv.


 1. Har du prøvd å mose grønnsaker til han? Det gjorde jeg en periode til min. Moste grønnsaker og blandet mosen inn i potetmos. Da syns den jo nesten ikke :)

  Bare et lite tips fra meg hvis du ikke har prøvd før :)

  Min var 3 år før han badet i klorvann. Jeg ser ikke på meg selv som dårlig mor av den grunn. Han badet i havet før han var et år. Grunnen er enkel, jeg er ikke glad i å bade. :) Ikke tenk så mye på hva andre mener. Vet det er vanskelig men 😉

  • Åh, tusen takk for en oppløftende kommentar som faktisk hjalp:D Skal prøve med mos igjen, greit å bli minnet på at det faktisk går også. Jeg vil jo ikke gjemme det inni noe, men han må ha i seg noe annet en luft og bittelitt næring liksom. Han er så småspist av seg også, så godt å få i han noe. I dag så lagde jeg syv porsjoner gryterett med ris og mais, erter og paprika. Blandet alt sammen og det gikk ned;D Mer erter enn noe annet der, men:P

   Vi har prøvd å bade han i havet, men jeg tror det er det kalde vannet som er litt ekkelt. Men jeg vet også at så lenge han kommer nedi vannet så er det greit. Han har ikke vannskrekk på noen måte, bare kuldeskrekk tror jeg:P Jeg elsker å bade, jeg svømte mye før som yngre og ca tusen ganger mer aktiv enn jeg er i dag. Håper at det kan smitte litt over etterhvert.

   Jeg prøver å blåse bort det andre sier som jeg føler som et angrep. Det er veldig mye i det andre sier som er bra. Men det er liksom det unødvendige senedpå som er leit. Jeg prøver så godt jeg kan, men det er vanskelig og jeg kan ikke skryte av at jeg driter i hva andre heller sier.

   Uansett: takk igjen for finfin kommentar søte<3

   (åherreguuuud, jeg tenker på hvor gammel din K er nå og innser at Oliver snart er to år… *få lettere panikk*)

Legg igjen en kommentar