Murmeldyr og brødbaking

Jeg våknet halv tolv i dag jeg. Leeenge siden jeg har klart å sove så lenge, men guuuuri meg så deilig! Litt stille når jeg stod opp også, for Espen ahdde akkurat lagt Oliver. Men veldig fin oppvåkning altså, ble sittende å brodere på en ny nisse. Så sov Oliver lenge også, så det var jo perfekt!

Utover dagen så fikk vi dratt på butikken, ble mye melkjøp. Vi hadde mye, men en stor del av det var feil, så da måtte man ha litt til. Oliver spiser så mye brød nå at det er like greit å bake. Startet litt sent på dagen så fikk ikke blitt ferdig før åtte i kveld, men pytt sann. Ble to helkornsbrød og to havregrynsbrød. Satser på at minsjefen liker de, litt sånn fornærma for at jeg ikke kan spise selv. Men det er selvvalgt, så da får man bare ha det så godt.

Uansett så kan man jo komme med litt bilder:

Espen og Oliver fant kopp til meg på Europris i går

Espen og Oliver fant fineste koppen til meg i går<3

Damen sitter i bilen å venter og mannen måker:P

Damen sitter i bilen å venter og mannen måker!

Konsentrasjon for å spise kjøttkaker?

Stor konsentrasjon for å spise kjøttkaker...

Litt trangt på benken etter å ha dratt frem ALT i skapene...

Fullstappa på benken etter å ha dratt ut ALT av skapene

Det her er en halvtime før deigen er ferdig hevet...

Det her er en halvtime før utbaking...

Tamtitam, venter på at ovnen skal bli varm nok

Tamtitam... venter på at ovnen skal bli varm nok.

Tataaa! De ser da ut som brød?

Tataaa! Ser ut som brød da?


Legg igjen en kommentar