Gårsdagens rengjøring og dagens nisse!

Det var min tur til å stå opp tidlig med Oliver i går. Han var våken litt tidligere enn vanlig (lucky me!), så det var ikke noe overraskelse at kaffen kom å bordet ganske raskt og jeg våknet ikke ordentlig før en time utpå dagen. Kaffen er min beste venn på morningen altså, lønner seg både for meg og for Oliver:P

Etter at vi hadde skiftet til vanlige klær og lekt fra oss litt med duplo og lommelykt, fant jeg ut at vi kunne bruke tiden på å rydde litt. Oliver er en stor medhjelper der altså, hva som går oppi hvor av leker spiller ikke så stor rolle. Er et eneste stort sammensurium uansett. Og etter  at jeg gikk løs på romdelern her om dagen og sorterte, tørket støv og sånt der så fortsatte jeg like gjerne. Eneste som er igjen nå er pultene. Men jeg klarer liksom aldri å få ordentlig orden, må få hyller over sånn at det går an å plassere noe der også.

Uansett så fant jeg ut at etter at vi hadde ryddet kunne jeg like gjerne prøve å støvsuge. Så ikke frem til å prøve, Oliver er ikke spesielt glad i den støvsugern altså! Ekte og skikkelig fryktgråt faktisk. Vi prøvde først både en og to ganger der vi bare gikk bort fra den igjen og roet oss ned. Men den tredje gangen klarte han å sitte på fanget mitt (jeg ble sittende å støvsuge første delen:P) uten å bli stiv av skrekk, så vi fortsatte. Kom oss inn på rommet og fantastisk nok så syns han sengen sin er et trygt sted, så da kunne jeg få lov til å støvsuge rommet hans uten å bære på han! Og etter det ijgen fikk han på seg en ryggsekk med noen leker i og den gamle anda som han kunne late som han støvsugde med. Vi gjorde det litt til en lek og da ble det med en gang litt bedre. Spørs om han husker hvor greit det gikk denne gangen neste gang, men jeg fikk hvertfall støvsugd hele stedet her uten noe mer trist liten guttunge. Fikk god hjelp av han og gamleand også:D

Etter det så tenkte vi også at vi like godt kunne vaske. Oliver med moppen og jeg med vaskekosten:P Men det gikk bra, fikk gjort det sånn nogenlunde  Etter vasken var det bare å leke mer og rote utover igjen:)

I dag har det ikke skjedd så mye bortsett fra at Oliver var meget motvillig til å ta luren sin på dagen. Men vi fikk overbevist han til slutt, så nå ligger han å sover søtt. Jeg har sittet å nibrodert på første julestrømpen for å endelig bli ferdig med den. Og det ble ferdig for ikke lenge siden, bare å begynne på neste! Fornøyd, selv om det var eg ganske stor fargefeil som jeg egentlig syns ble bedre enn mønsteret. Men skitt la gå, jeg håper Oliver kan bli glad for den da:

Småplukk igjen bare, satser på det blir bra:)

Oliver med sekk på ryggen og nærmere støvsugern enn noen gang før:D

Grisekaldt i går, fra null til minus 15 på få dager er ganske stor overgang altså!

Flinkisen spiser kjøttkaker, poteter og mais!

Når man ikke spiser sånn mat selv og guttungen er kresen, så må man jo lage så man kan ha i kjøleskpet! Planlegger å legge til noe grønt oppi der også, pluss poteter da:P


Legg igjen en kommentar