Skrabling, broderi og tenna til Oliver

Jeg må si meg fornøyd med bloggen/dagboken vår nå altså. Hvertfall det jeg ser selv, Espen koser seg med resten. Jeg ser jeg har endel jeg har skrevet om før som jeg har lyst til å ta med videre, men det finner vi en ordning på etterhvert. Jeg skriver mest dagbok for min egen del og blogg for at andre skal få følge oss. Jeg har skrevet MYE tekst i løpet av de siste tre årene altså…

Jeg sitter jo å broderer julestrømper nå, sikker på jeg kunne sittet hele året med sånt. Det er så avslappende og deilig å holde på med, men jeg har jo andre ting jeg også skulle ha gjort. Strikket ferdig noen sokker for andre, laget noen kort, scrappet noenogørten sider. Men alt til sin tid, jeg må få printet ut hundreogørten bokstaver på den o’fine Silhouetten min også. Blokken ligger klar og programmet har jeg oppe, så er bare å gjøre det. Uansett så er jeg nesten ferdig med første nissen og første julestrømpen nå. Gikk egentlig mye fortere enn jeg først antok, blir det kanskje julestrømper på flere enn Oliver til neste jul også:D Jeg kunne jo etterhvert ha lagt ut bilder jeg har av alle prosjektene mine, meeeen… Det var det å gjøre det igjen da.

Jeg har installert ny Windows nå og koser meg faktisk ganske bra med den. Den forrige var særdeles ustabil og hadde det ikke vært for at jeg kan finne på å stikke nesen min innom Sims3 og Photoshop sånn av og til, så hadde jeg endt opp med en eller annen Linux-variant. Men jeg liker dataen for øyeblikket, den er fin å se på:)

Etter å ha diskutert litt frem og tilbake, så har vi kommet frem til at Oliver må jo ha en begynnende toårsjeksel på vei ut/opp/ned. Det blir vel egentlig ned, for den var vel til høyre oppe. Han hadde en liten sikleperiode og vist bittelitt ubehag ved tannpuss, men ellers vært helt fin til i går når det blødde ganske godt mens Espen pusset tenna. Sikkert en byll eller noe som plutselig poppet og åpnet for ene tanna. Vi får ikke tittet eller kjent noe særlig heller, så vi vet jo ikke med sikkerhet, men tipper at det er det? Han var tidlig ute med resten av tenna.

Dagen i dag har gått med til å rydde og rote igjen, leke og bygge stort duplohus som Oliver mer enn gjerne saboterte. Være ute, grave i sneen og se på Løvenes Konge. Hvertfall en liten del av den:

Det var det duplohuset da. Her hadde han dratt ut halvparten av klesskapet og hele duplokassen...

Litt Lion King

Hva skal hvor?

... og hvor skal hva?

På vei til å helle vann UT av dusjen...

Alternativ plasking


Legg igjen en kommentar