Lang dag i går, bacon og slikt

Jeg hadde skrevet eg nogenlunde langt innlegg i går kveld om alt og ingenting, men det sa poff og ble borte, så får prøve på nytt i dag!

I går var vi frem og tilbake Oslo. Rasket med oss bror Andreas både på vei til og fra. Den egentlige grunnen til at vi var i Oslo var for å levere fra oss Ricki. Jeg er så innmari glad for at Ricki har en «reservefamilie» som setter så stor pris på henne, uten unntak. Som kjenner og forstår henne uten å rynke på nesen. Og som kjenner til rasen. Det er ikke alltid like enkelt å være en flat-eier, både når det gjelder å bli forstått og bli hørt. Men hun er en fjerdedel av familien og vi gjør alt vi kan for å ta så godt vare på henne som mulig. «You don’t know how to raise a dog before you get a dog, and you don’t know how it is to own a dog before they own you! » som den berømte hundehviskeren Cesar Milan sa engang. Jeg syns den mannen er ffabelaktig altså, spesielt siden han har brukt klikkern et par ganger:P

Men ja, vi fikk jo pratet fra oss litt med gamlenabo Kenneth i går når vi var i Oslo også. Det var godt å se han igjen, bor bare en time unna, men blir lenge mellom hver gang. Innom Ullevål en svipptur og Oliver sovnet i bilen. Fikk sovet endel før vi satte snuten hjemover med nesten full bil, uten Ricki. Jeg tror ikke vi var hjemme før klokken var nærmere fem, men vi klarte oss bra. Avslapping resten av kvelden med en liten kræsj-dag. Jeg har vært så utrolig frustrert og lei meg etter at jeg begynte opp igjen på ketolyse etter jul. Ikke har jeg vært i ketose og ja jeg har gått ned til det jeg var før jul, men likevel. Jeg visste ikke hva jeg gjorde feil, så jeg valgte å gi faen en dag for å begynne opp igjen i dag. Så nå satser vi på at det går bra. Skal ut å kjøpe nye stix i morgen. Skal prøve et par ting for å se om det fungerer, for jeg vil virkelig fortsette i god stil. Jeg har ikke noe annet valg, jeg vil kunne løpe en km etter oliver langs veien om jeg må liksom. Uten å dø av pustestopp og ødelagte knær på veien Bittert at jeg ikke er så aktiv som jeg var når jeg var yngre. Jeg skal bli sprek som venninne Tonje igjen og slå henne. Så det så. Just watch out:D

Men dagen i dag har vært kjedelig, så da får man avslutte med et bilde fra i går etter vi kom hjem:

Oliver på terrassen


Legg igjen en kommentar