Førstemann?

Endelig! Når jeg sitter her å skal skrive noe, så kommer jeg ikke på noe å skrive. Men sånn er det vel alltids. Jeg har gledet meg så til å få ordnet noe vi kan ha som en familie samlet! Jeg har skrevet dagbok på nett lenge, men i det siste har det blitt lite av det desverre… Jeg har liksom ikke fått ånden over meg. Men egentlig så burde jeg for å kunne ha noe å se tilbake på.

Jeg skriver mest for egen del, men det gleder meg om andre kan ha nytte av det jeg skriver også. Jeg håper jeg kan få med meg så mange som mulig fra «alle steder» og fortsatt kunne ha en aktiv blogghverdag her med gamle kjente. Gjerne mange nye og! Men for all del: gi meg et lite pip om du leser her aktivt, jeg liker å vite hvem som leser om mine «innerste tanker og følelser», ser bilder og diskuterer med andre hva som blir skrevet!

Jeg har så lyst til å legge ut tusenvis av bilder nå, for vi har masser av de som folk ikke har sett enda. Men det vil ta aaaaltfor lang tid å fikse det nå, derfor får det holde med de få jeg gidder. Jeg må få laget en egen hobby-kategori eller noe sånt også, jeg har endel prosjekter gående som det hadde vært greit å dokumentere:D

Bilder kommer…..


  1. Kjempebra blogg dette, Silje. Fint å følge dere, også med bilder. :)

    Klem

    • Tusen takk! Jeg er bildoman selv, liker å se bilder. Skal prøve å komme med noen bilder sånn her og der:)

Legg igjen en kommentar