Action og puslespill

Dagen i dag har ikke vært så veldig spennende sånn egentlig, bortsett fra det vanlig. Det var vel heller ikke gårsdagen heller, sånn sett bort fra en dust som ville presse oss av veien for ingen grunn. Men vi klarte å holde oss på veien, bare angrer påa t vi ikke tok nummeret på traileren og meldte, selv om det var uutenlandsk.

I dag har man snakket med en hyggelig rådgiverdame for å få et litt mer ordentlig opplegg om fag og slikt. Skulle få tilsendt på mail om hva jeg trenger og ikke. Hun kom med noen nye facts, men resten går i det samma. Ellers så har vi herjet og lekt, ryddet og spist svinekoteletter til middag. Eller noe sånt. Fett var det hvertfall uansett, bare glad for at jeg klarer å spise det foreløpig og etter så lang tid! Jo, og så var vi å besøkte svenskene en liten tur, sjåppet litt nødvendigheter som mat og lignende. Spratt innom Rema på vei hjem for å finne en hemmelighet, men hemmeligheten fant man ikke, så da får det bare være. Finne den en annen plass kanskje?

Vi prøvde oss på sånne store puslespillbrikker, hadde maaange av de plutselig. Men det var ikke noe stas. Det kastet man bare utover. Og så fant man posen der alle ligger i og kastet de utover oogså. Trenger vel ikke si mer om at det fløøøt av leker her en liten stund. Men det ble heldigvis ryddet etterpå da!.

Nå er Oliver lagt til lading for natten og jeg skal sette meg ned med kaffekoppen og nissebroderiet mitt. Det blir vel en fin julestrømpe til slutt. Men før jeg avslutter får jeg komme med noen bilder fra i dag:

Viktig å bla seg gjennom alt som er!

Oliver har endelig fått teken på anda og andungen!

Det var det der med å bruke de henda man har da!

Jeg har vel aldri sagt at noen i den husstanden her er normal vel?

Litt susete Oliver etter å ha rotet utover hele gulvet og fortvilt prøvd å rydde etter seg:)

En pust i bakken må virkelig til før man begynner på igjen.

Smokken tar man av når man skal leke.

Den nest nyeste leken til Oliver: en leke som mamman hadde mer lyst på:)

Her tror jeg Oliver holdt på å dra av ringene på pinnen for den største røde skulle jo være nederst!

Far og sønn herjer stolen. Noe må man jo bruke den til!

Noe sier meg at det enkle er ofte det beste?


Legg igjen en kommentar